Pohankový perník, Pohankový makovník – novinka

pernikSměs BIOLINIE Pohankový Perník obsahuje více než 30% pohankové mouky, která doplňuje mouku žitnou. Díky tomu není váš organizmus tolik zatěžován lepkem. Výraznou vůni a chuť dodává perníku tradiční kombinace perníkového koření. Ke směsi stačí jen přidat vodu, případně vejce a pro zvláčnění můžete do těsta nastrouhat jablko. Perník lze po upečení a vychladnutí ještě namazat marmeládou či polít čokoládovou polevou. Základní příprava vám nezabere více než 5 minut a s pečením budete hotovi do 30 minut.

–          Směs obsahuje více než 30% pohankové mouky, která doplňuje mouku žitnou

–          Pravidelné zařazování pohankové mouky chrání váš organizmus před zatěžováním lepkem

–          Využijte nahrazování klasických mouk moukou pohankovou i při svém domácím pečení

–          Stačí jen přidat vodu, případně vejce

–          Pro zvláčnění můžete do těsta nastrouhat jablko

–          Perník můžete po upečení a vychladnutí ještě namazat marmeládou či polít čokoládovou polevou

–          Rychlá a snadná příprava

–          Výborná chuť

–          Neobsahuje vejce

–          Hmotnost 500 g, cena 82 Kč

Koupit zde

 

makovnikBIOLINIE Pohankový Makovník je směsí 30% pohankové mouky, která doplňuje mouku pšeničnou. Díky tomu není váš organizmus tolik zatěžován lepkem. Do těsta doporučujeme vymačkat šťávu z jednoho citrónu a po upečení a vychladnutí můžete potřít ještě citronovou polevou. Základní příprava vám nezabere více než 5 minut a s pečením budete hotovi do 30 minut.

–          Směs obsahuje více než 30% pohankové mouky, která doplňuje mouku pšeničnou

–          Pravidelné zařazování pohankové mouky chrání váš organizmus před zatěžováním lepkem

–          Makovník můžete po upečení a vychladnutí potřít ještě citronovou polevou

–          Rychlá a snadná příprava

–          Výborná chuť

–          Neobsahuje vejce

–          Hmotnost 500 g, cena 82 Kč

Koupit zde

Více informací naleznete:    Více na www.bioweb.cz a www.probio.cz

Zanechte komentář